Tradíció és korszerűség

A Bábolnai Ménes 1789-es alapítását tekinthetjük a modern állattenyésztés kiindulópontjának, amely jó alapot biztosított a Tetra baromfitenyésztés 1960-as évek közepén történő megkezdéséhez is.
A Bábolna Tetra nevében a Bábolna a tradíciót, a Tetra a korszerű és állandóan fejlődő genetikai munkát jelenti.

A rendelkezésünkre álló, figyelemre méltó szelekciós bázis és tesztkapacitás, a legkorszerűbb genetikai kutatások, továbbá a vevők visszajelzései a világ minden részéről biztosítják, hogy minden piacra az ideális hibridet tudjuk szállítani.

Az erős állategészségügyi háttér és a szigorú állatjóléti előírások betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy a Tetra ne csak a tojóhibridek, de a kettős hasznosítású hibridek terén is a legjobbat tudja nyújtani a vevőknek.

A kiváló fajták, valamint a felkészült szaktanácsadó hálózat adja a biztos hátteret ahhoz, hogy partnereink évről évre egyre jobb eredményt érjenek el.

Fejlődjünk együtt!

Termékek

Termékek

Termékeink két csoportra oszthatóak: az intenzív termelésű tojóhibridek és a kettős hasznosítású és lassú növekedésű húshibridek.

Kutatás/Fejlesztés

Kutatás/Fejlesztés

Cégünk a legkorszerűbb tudományos módszereket állítja a minőségi szelekció szolgálatába. A legfrissebb kutatásainkkal kapcsolatos cikkek itt olvashatók.

Rólunk

Rólunk

Büszkék vagyunk arra, hogy a TETRA hibridek meghatározó szereplői a világ baromfi piacának.